Cada 12 d’octubre, el món s’uneix per a commemorar el Dia Mundial de la Visió, una data senyalada que ens recorda la importància de cuidar la nostra salut ocular. Mantenir els nostres ulls en òptimes condicions és fonamental per a gaudir d’una vida plena i saludable.

A la Clínica Oftalmològica LLEIDAVISIO, estem compromesos amb la salut visual dels nostres pacients. Aprofitem el Dia Mundial de la Visió per a destacar la importància de revisar periòdicament la nostra visió i assegurar-nos que els nostres ulls estiguin en les millors condicions possibles.

La prevenció és fonamental

Moltes malalties oculars, com el glaucoma, la degeneració macular, l’estrabisme i altres trastorns visuals, poden no presentar símptomes evidents en les seves etapes inicials. Només un oftalmòleg experimentat pot identificar aquests problemes en les seves primeres fases, permetent un tractament primerenc i efectiu. És important no ignorar, sota cap concepte, els símptomes o signes que els nostres ulls ens mostren, ja que poden ser crucials per al diagnòstic de malalties. En la nostra clínica oftalmològica situada a Lleida, realitzem proves diagnòstiques, seguiment i tractament de totes aquestes patologies.

Cures diàries per a la salut ocular

A més de les revisions regulars amb un oftalmòleg, existeixen pràctiques diàries que poden contribuir a mantenir una millor visió:

  1. Alimentació equilibrada: Una dieta rica en antioxidants, vitamines i minerals, és fonamental per a mantenir la salut ocular.
  2. Protecció solar: L’ús d’ulleres de sol amb l’adequada protecció UV pot evitar danys oculars deguts a l’exposició a la radiació ultraviolada.
  3. Descans visual: Realitzar pauses durant les hores de treball/estudi (Regla del 20-20-20: cada 20 minutos en tasques pròximes es recomana descansar 20 segons mirant a 20 peus = 6 metres de distància) i mantenir una distància adequada de lectura pot reduir la fatiga ocular (>50cm de les pantalles i >30cm del paper).
  4. Higiene ocular: Evita tocar els seus ulls i segueixi les recomanacions del seu oftalmòleg per a l’ús de lents de contacte.

En aquest Dia Mundial de la Visió, li convidem a reflexionar sobre la importància de cuidar la seva visió i a programar una revisió oftalmològica si encara no ho ha fet enguany.

No esperi que els problemes visuals es converteixin en una preocupació.

LLEIDAVISIO, el teu centre oftalmològic de confiança a Lleida.

CategoryLleida Visio

© 2019 Lleida Visió Centre Oftalmològic | Av. Prat de la Riba 23, Travessia Humbert Torres . Lleida 25006. | 973 800 331

Urgencias: 622 239 000 | lleidavisio@lleidavisio.com