LLEIDAVISIÓ estem conscienciats amb la salut. Som patrocinadors de la Marató de Lleida 2022.

La tendència de la societat actual és cap a una vida saludable. Cuidem l’alimentació i procurem en una bona activitat física.

L’esport és el complement imprescindible que ajuda a mantenir en forma tant el cos com la ment i és la millor eina per prevenir malalties cardiovasculars i neurodegeneratives. L’exercici subministra oxigen i nutrients als teixits i ajuda que tot el sistema funcioni de manera més eficient. Però… sabies que la visió té un paper molt important en l’activitat física?

El sistema visual guia el sistema motor, que proporciona pressió en l’execució dels moviments. La Visió Esportiva és un conjunt de tècniques orientades a preservar i millorar el rendiment esportiu. Potenciar l’agudesa visual estàtica i en moviment, la sensibilitat al contrast, la coordinació ull-mà-peu, la integració de la visió amb l’equilibri, la visió perifèrica, la motricitat ocular i la coordinació binocular permet moviments més precisos, amb un millor resultat esportiu.

© 2019 Lleida Visió Centre Oftalmològic | Av. Prat de la Riba 23, Travessia Humbert Torres . Lleida 25006. | 973 800 331

Urgencias: 622 239 000 | lleidavisio@lleidavisio.com